top of page

Hoe Webtotaal omgaat met je persoonlijk ontzorgingspakket

Bijgewerkt op: 25 jul. 2023

Een website is nooit echt "af". Het moet regelmatig worden onderhouden en bijgewerkt om ervoor te zorgen dat het goed blijft werken en up-to-date blijft. Het is belangrijk om te begrijpen dat het niet alleen gaat om het maken van een website en deze vervolgens online te zetten. Je moet er ook voor zorgen dat de website blijft werken en aantrekkelijk blijft voor bezoekers. Bij Webtotaal begrijpen we hoe belangrijk dit is en bieden we daarom regelmatig onderhoud en updates voor websites aan.


Hier zijn enkele manieren waarop wij jouw website onderhouden en up-to-date houden:

  1. Veiligheidsupdates: We zorgen ervoor dat de beveiliging van jouw website beveiligd blijft door beveiligingsupdates te installeren. Dit omvat onder andere het bijwerken van de software en plug-ins van de website.

  2. Back-ups: We maken dagelijks back-ups van de website, zodat er een recente versie beschikbaar is in het geval er iets fout gaat. Dit zorgt ervoor dat jouw website snel en gemakkelijk kan worden hersteld in geval van problemen.

  3. Content updates: We helpen jouw bij het bijwerken van de inhoud van de website, zodat deze altijd up-to-date en relevant blijft voor jouw doelgroep.

  4. Snelheidscontroles: We voeren snelheidstests uit om ervoor te zorgen dat jouw website snel blijft laden. Indien nodig kunnen wij verbeteringen aanbrengen om de laadtijden te verminderen.

  5. Compatibiliteit: Wij zorgen ervoor dat jouw website compatibel blijft met de nieuwste webstandaarden en browsers. Dit zorgt ervoor dat jouw website er goed uitziet en goed werkt voor alle bezoekers.

  6. Technische ondersteuning: Wij bieden technische ondersteuning voor jouw website, mocht er iets misgaan of als je hulp nodig hebt bij het uitvoeren van updates.

Kortom, wij begrijpen hoe belangrijk het is om jouw website te onderhouden en up-to-date te houden. Bij Webtotaal zit al de bovenstaande zaken inclusief in je Webtotaal website.


31 weergaven

Comments


bottom of page